Найпопулярніші моделі МАЗ в Україні

Авто МАЗ в Україні

Вантажні автомобілі МАЗ в Україні користуються підвищеним попитом давно.Техніка білоруського виробника зарекомендувала себе, як найбільш ефективну й працездатну в найсуворіших умовах експлуатації, приносячи багато прибутку промисловим підприємствам своєю економічністю і легкістю в обслуговуванні.

Найбільш популярними машинами виробництва Мінського Автомобільного Заводу в нашій країні є самоскиди і тягачі. Перші частіше інших марок зустрічаються в автопарках найбільших будівельних компаній і комунальних службах, другі виконують роль сідельних тягачів в фірмах, які надають послуги з перевезень габаритного і важкого вантажу по всій Україні і за кордон.

Які моделі МАЗ купують більше

MAЗ-5516

Серед самоскидів відзначається найбільшою популярністю і відмінними технічними характеристиками МАЗ 5516. Ці вантажівки можна побачити в автопарках кращих будівельних компаній України, а також в комунальних службах і сільськогосподарської діяльності. Купити МАЗ 5516 рекомендується через підвищеної вантажопідйомності (20 тонн) і довговічності. Деякі аграрії відзначають і схожу модель МАЗ 551605, але за звичкою віддають перевагу «старшому» братові.

 

МАЗ 6501 самоскид

Приблизно на одному рівні знаходиться і інша модель самоскидів – МАЗ 6501. Він також використовується для транспортування сипучих будматеріалів і зернових культур. Одним з вагомих переваг є порівняно невелика витрата палива. МАЗ 6501 вважається кращим варіантом, якщо більшу частину часу працювати доводиться в польових умовах без наявності якісного дорожнього покриття.

 

 

МАЗ 6422

Головним «тягачем» є МАЗ-6422, який використовується безліччю логістичних компаній, що займаються транспортуванням різноманітних вантажів. За допомогою MAZ 6422 доставляються багатотонні товари різного виду і цистерни з паливом по всій території України і за межі країни.

 

 

 

кабіна автомобіля МАЗ

Всі моделі вантажних автомобілів MAZ оснащені зручними просторими кабінами з багатьма зручностями для водіїв. Також машини мінського бренду характеризуються підвищеною потужністю і міцністю, що дозволяє використовувати їх при необхідності цілодобової роботи протягом тривалого періоду часу.

 

 

Матеріал наданий інтернет ресурсом UKRTRUCK.UA