Як вибрати калоприймач 6300 за типом шкіри?

Купити калоприймач Колопласт 6300 можна з непрозорих та прозорих матеріалів.

Як правило, пацієнти вважають за краще купити калоприймач 6300 для колостоми на сайті профільного магазину MYSTOMA.COM.UA з непрозорих матеріалів у тих випадках, коли вже знають, як проходить процес дефекації і розуміють, як доглядати за стомою, робити заміну паркана. Прозорий калоприймач Колопласт 6300 необхідний пацієнтам, які тільки перенесли операцію і вчаться жити зі стомою.

При цьому не кожен пацієнт знає, який калоприймач coloplast 6300 купити необхідно відповідно до того чи іншого типу шкірного покриву. Залежно від типу шкіри замовити калоприймач можна з однією або двокомпонентною системою.

Однокомпонентний калоприймач coloplast 6300, ціна якого приємно тішить, виготовлений у цілісній конструкції. З цього випливає, що такі калоприймачі для стоми потрібно відклеювати та викидати щоразу після наповнення забірника. Тому купити калоприймачі 6300 з такою системою рекомендується пацієнтам, які не мають підвищеної чутливості шкірного покриву.

Ціна калоприймача з двокомпонентною системою дещо вища, за рахунок того, що така конструкція складається з двох частин. Це означає, що при заповненні калоприймача для стоми, купити який можна в інтернет магазині, мішок для забору можна від’єднати від клейової пластини і замінити новим, без травмування ділянки навколо стоми. Якщо у вас досить ніжна та чутлива шкіра, особливо навколо стоми, рекомендується вибирати двокомпонентні паркани.

Допомогти з правильним вибором одного або двокомпонентного калоприймача допоможе лікар. також за консультацією можна звернутися до співробітників профільного магазину.