Засновники компанії «Ескулаб» поділились історією свого успіху

Сергій Дядюшко, Станіслав Луговський та Денис Мельник – засновники компанії «Ескулаб», розповіли про основні цінності компанії та поділились секретами успіху. То ж як розпочиналась історія одного із найуспішніших брендів?

Сергій Дядюшко, Станіслав Луговський та Денис Мельник
Сергій Дядюшко, Станіслав Луговський та Денис Мельник

Все почалось з того, що двоє львівських лікарів вирішили відкрити свій власний бізнес. Згодом, власників стало троє, однак це зробило бізнес ще більш успішним та прогресивним. Від моменту зародження ідеї і до відкриття першого відділення потрібно було лише три місяці. Пройшло багато років, однак основна ціль компанії «Ескулаб» залишається незмінною – надавати якісні послуги лабораторної діагностики українцям та допомагати їм дбати про власне здоров’я вчасно. Сьогодні компанія «Ескулаб» налічує більше 150 відділень у 8 областях Західної України та в Києві.  

Сергій Дядюшко - історія Ескулаб
Сергій Дядюшко та партнери про історію Ескулаб

Хто ж серед власників компанії вважається головним? Насправді, в компанії співвласники працюють на рівні, немає когось головнішого, адже, за словами самих засновників, усі розумні люди вміють між собою домовлятись та шукати компроміси. 

Чи було хоча б колись бажання залишити цей бізнес та продати компанію «Ескулаб»? За словами Сергія Дядюшко основа мета засновників – створення справжньої національної мережі, яка б надавала якісну та багатоцільову допомогу.  

Так, пропозицій щодо продажу компанії було достатньо, однак ніхто ніколи їх не розглядав. У власників компанії ще багато планів та ідей, то ж є куди розвиватись та досягати нових цілей. Компанії важливо стати прикладом для інших, та донести до людей, що профілактична діагностика це запорука здоров’я кожного. Досить вірогідно, що лабораторія «Ескулаб» буде не єдиним спільним проєктом Сергія Дядюшко, Станіслава Луговського та Дениса Мельника задля того, щоб наші люди змогли отримати доступ до якісної медицини.