Що варто знати про весільний танець?

Найбільш популярним танцем на весіллі є вальс. Він ідеально підходить для виконання молодятами, передаючи всю романтичність, загадковість, трепет і красу двох закоханих.

Весільний танець повинен бути добре відрепетированим в студії BIGDANCE і продуманим до дрібниць. Це необхідно, щоб не збитися під час його виконання і здивувати близьких і гостей запам’ятовується обстановкою.

Але головні складові будь-якого весільного танцю – не складно і чіткі технічні постановки, а щирість емоцій. Адже це важливий день для обох партнерів. Тому рекомендується при виборі танцю для весілля віддавати перевагу плавним рухам і красивою хвилюючою музиці.

Але якщо саме весілля проходить в незвичайному форматі, то і танець може відповідати програмі. Багато сучасні наречені не хочуть виконувати танець у традиційному весільному платті і переодягаються для цього номера.

Постановка весільного танцю вимагає чималих зусиль і часу, особливо якщо один з партнерів або обидва не займалися танцями.

Важливо правильно підібрати мелодію, а також визначитися з тривалістю і стилем танцю. Під час репетиції варто враховувати і особливості вбрання, особливо для нареченої – їй повинно бути зручно виконувати всі рухи у весільній сукні.