Будинок з газоблоку під ключ

Існують два типи газобетону: Неавтоклавні і автоклавного твердіння.

Завдяки наявності вапна кількість використовуваного цементу нижче, тому вартість сировини для виробництва автоклавного газобетону нижче, ніж у неавтоклавного. Автоклавное твердіння забезпечує кращу міцність газобетону, ніж неавтоклавний газобетон. Будинок під ключ з газоблоку ось тут – це чудове рішення, тому що він буде надійним

Будинок з газобетону: переваги та недоліки

Можна виділити наступні 5 переваг автоклавного і неавтоклавного бетону для будівництва:

  1. Економічна ефективність будівництва. Низька вартість матеріалів, а також великі габарити блоків при меншій вазі дозволяють знизити вартість будівництва. Потрібно менше часу, ніж при кладці цегли або блоків. Низька щільність, низька теплопровідність. Блоки з газобетону мають щільність від 400 до 800 кг на куб.м і коефіцієнт теплопровідності від 0,1 до 0,21 Вт / (м* оС), тому вони легкі і теплі.
  2. Шумоізоляція. Завдяки пористій структурі газобетон забезпечує звукоізоляцію в 10 разів краще, ніж цегляна стіна такої ж товщини.
  3. Пожежна безпека. Газобетон – негорючий, вогнестійкий матеріал, має перший клас вогнестійкості, який перевершує звичайний бетон.
  4. Паропроникність. Завдяки пористій структурі газобетон має гарну паропроникністю. Коефіцієнт паропроникності становить від 0,23 до 0,4 мг/(м*год*Па). Будинки з газобетону «дихають», а мікроклімат всередині комфортний.
  5. Екологічність. Газобетон містить натуральні екологічно чисті інгредієнти. Матеріал не виділяє шкідливих речовин, не старіє і не піддається розкладанню. Радіаційний фон становить від 9 до 11 мкР/год.