Класифікація автовишок

Нову автовишку купити в Україні можна в компанії Nfa, спираючись на певну класифікацію. Критеріїв існує кілька – вантажна платформа, на якій встановлюється техніка, тип підйомної стріли, вантажопідйомність.
Автовишки в Україні зустрічаються вітчизняного і зарубіжного виробництва. Найбільш популярними вважаються автогідропідйомники на шасі перевірених часом брендів МАЗ, які відмінно зарекомендували себе в непростих умовах експлуатації.

АГП ліктьовий

За яким принципом відрізняється тип стріли автовишки
Ще один критерій вибору – це тип підйомного механізму:
● автогідропідіймач ліктьовий;
● важельно-телескопічного зразка;
● телескопічний варіант.

Люлька для роботи майстрів

Всі ці види автогідропідіймача мають додатковий важливий елемент ( «гусек»), на якому закріплюється робочий кошик. За допомогою такого пристрою люлька може проникати в місця утрудненого доступу, при цьому розширена площа дозволяє одночасно працювати декільком майстрам.
Багато моделей нових автовишок в комплектації оснащені ротатором, який дозволяє колисці виконувати цільові обертання навколо своєї осі. Слід додати, що ліктьові і колінні стріли мають ідентичне призначення.

 

Де застосовуються автовишки в Україні

Застосування автогідропідйомника

Нові автовишки купуються компаніями з різним типом діяльності. Автогідропідйомники приносять користь будівельним компаніям, фірмам, що надають послуги з оздоблення фасадів та агентствам, встановлюючи і демонтуючи габаритні рекламні конструкції. Також автовишки в Україні здатні допомагати рятувальникам, коли потрібно евакуювати громадян з висотних поверхів при виникненні НС.
Купуючи автовишки, бажано заздалегідь раціонально визначити умови, рід діяльності і обсяг робіт. Підібравши найбільш підходящу модель, бізнес буде розширюватися бажаними темпами, а результат не змусить себе довго чекати.