Рейтинг найкращих шкіл в Києві

   У Києві існує багато різних типів приватних шкіл. Це міжнародні школи, двомовні школи, школи-інтернати, а також приватні мистецькі, спортивні школи, де розвивають особливі таланти дитини. Серед таких шкіл, є школи що діють відповідно до філософії Марії Монтессорі. Не дивлячись на їхні особливості, усі школи приватні, усі вони реалізують основні навчальні програми, встановлені Міністерством освіти України та пропонують набагато більший спектр навчальних послуг для дітей, ніж державні школи. Тому потрібно ретельно вибирати ось тут приватну школу, щоб знайти правильне місце для навчання вашої дитини.

Альтернативна школа DEC Life School

Перед відкриттям школи, засновники вивчали досвіт кращих шкіл світу. Велика увага зорієнтована на вивчення іноземних мов: англійська, німецька французька. В школі DEC Life School готують дітей до вступу в закордонні вузи. Крім основних предметів, діти вибирають ті,які цікаві саме їм, це вивчення IT-технологій, LEGO-інжиніринг, також навчаються знімати фільми та створювати комікси.

Міжнародний ліцей “Гранд”

В цьому приватному закладі створюють чудовий полікультурний клімат для розвитку дитини. В ліцеї Гранд використовують не тільки новітні методи навчання, але і перевірені світовими програмами, наприклад Internationale Baccalaureate (IB). У цьому ліцеї мовою навчання зазвичай є англійська мова.

Європейський колегіум

Колегіум входить до переліку найбільш інноваційних шкіл світу за версією компанії Microsoft. Сюди приймають виключно переможців різноманітних конкурсів та олімпіад. Також в колегіумі дбають про високі темпи та якість вивчення мови. Коли основною мовою вивчення є англійська, вибрані предмети викладаються англійською або іншою мовою. Окрім вивчення основних мов, Європейський колегіум пропонує широкий спектр інтенсивних додаткових курсів.

Приватна школа I-School

I-School пропонує дуже хороші умови навчання, використовуючи перевірені та вимогливі навчальні програми на кожному рівні освіти – від дитячого садка до старшої школи. Крім загальноосвітніх предметів, у цих установах також застосовуються дуже вдосконалені методи викладання іноземних, включаючи мистецтво спілкування, аргументацію, навички роботи в команді, а також розвиток природничих наукових, мистецьких та спортивних інтересів.