Подарункове видання книги – найкращий презент

На даний час друковані екземпляри книг поступово перетворюються на своєрідну екзотику, поступаючись місцем електронним носіям інформації.

При цьому, багато людей продовжують надавати перевагу саме твердим копіям літературних видань. Улюблена книга в будь-які часи була досить вдалим подарунком, а зараз, при можливості придбання подарункових видань відомих творів, можна вибрати книгу, яка стане до душі будь-якому букіністу.

Подарункові видання книг, зокрема – відомих літературних творів, можна умовно розділити на звичайні та ексклюзивні варіанти.

Звичайні подарункові видання відрізняються художнім оформленням палітурки, та використанням високоякісного паперу для самої книги.

Ексклюзивні видання мають дороге оформлення обкладинки з використанням різних матеріалів, зокрема – натуральної шкіри.  Також здійснюється нанесення кольорових малюнків на зовнішню сторону обкладинки, використання об’ємного тиснення та інші заходи з естетичного оформлення книги. В більшості випадків книги такої категорії комплектуються футляром, оздобленим  у аналогічному стилі.

Таким чином,  існує можливість вибрати книгу, яка стане справжньою прикрасою домашньої бібліотеки.